climbingmountains

Kategori: musique

Mystiskt, eller hur Julia?

hahaha

Kategori: kulit

rawr

Kategori: allting

Tja!
Ligger i soffan och är asigt trött. Hade 2 redovisningar och 3,5 timmar matte i skolan idag. Love my life, inte. Fattar inte hur jag orkade koncentrera mig hela dagen. Kinda proud of myself faktiskt. Hatar skolan. På riktigt alltså. Fick en hjärtinfarkt i onsdags när favoritläraren sa att vi ska ha muntliga nationella i svenska på onsdag nästa vecka. Kulit att hon sa det en vecka innan. Thanks alot, verkligen! Hade dock tur att få göra det vecka 16 såatte..
Pratar med Julia just nu på FB. Hon är fan bäst. Mår alltid bättre av att prata med henne, lav ju 
Nu ska jag powernapa i 10 min, hejda!

dreaming is believing

Kategori: allting

Hei!
Jag är världsmästare i att klaga. Inte en titel jag är särskilt stolt över direkt. Små saker påminner mig varje dag om att jag borde hålla käft, för mina problem är så pass små att dom knappt räknas som problem, som grabbarna i Snook skulle ha sagt. Jag skulle kunna räkna upp en miljon saker som gör att jag anser att det är synd om mig, och alla andra borde tycka det också. MEN, the thing is, ser jag mig omkring och tittar jävligt noga så ser jag många fler anledningar till att vara glad och tacksam för det jag har. Detta ser jag dock bara om jag tittar väääldigt noga. Oftast är det mycket lättare att vara blind istället. Jag vill bara slå mig själv. Misshandla mig någon, snälla. Livet är vad man gör det till, så varför inte göra det bra? varför inte bara vara glad över allt det fina jag har i mitt liv istället för att låta det lilla negativa dominera över det? Det finns liksom folk som lider på riktigt i den här världen, folk som har rätten till att klaga men som inte gör det för att dom ser ett värde i det dom faktiskt har.
NI är inget annat än pure inspiration!
ville bara säga det.. ska se Sailor Moon nu och sen sova, vi hörs!

Kategori: musique

Tack Julia, nu lyssnar jag sönder den här!

paper cuts och tändstickor

Kategori: allting

Hei!
Sitter i skolan och är asirriterad. Min högra hand är jätteskakig, kan knappt skriva.. ska fan såga av den!
Min första lektion börjar 11:20 och jag vaknade 05:10, varför? jo för att jag skulle träna på friskis med Denise innan skolan, men det blev det ju inget med eftersom jag hade asont i halsen när jag vaknade, wtf igen? är nästan säker på att jag fått svininfluensan eller nåt. Nöff.

hah

Kategori: kulit

blabla

Kategori: allting

Tja!
Ska snart dra till Emmi med moppen, väntar bara på att det ska bli läge typ. Lyssnar på finaste Alice B och skrattar ihjäl mig åt en asrolig korv-video som Julia skickade sålänge. Livet är fint ibland. Låtsas inte om att jag egentligen har huur mycket att göra som helst. Jag bryr mig inte längre. Skum känsla.. jag har alltid brytt mig alldeles för mycket om allting. Äh, orkar inte ens bry mig om varför det känns såhär.. allting kommer lösa sig. Som Simone skulle ha sagt:
Everything happens for a reason!

barnsligheter

Kategori: allting

Kollar på Sailor Moon och käkar Fruxo atm, inga konstigheter! Hatar att Sailor Mercury's attack är så jävla kass, bubblor liksom?! Orkar inte heller med Sailor Moon's attack: Moooon Tiaraa..Magiiiiiiic!!! ._.
Sailor Mars är och kommer alltid att vara min favorit 

zup

Kategori: allting

Chacha!
Sitter uppe och ugglar fast jag har äckelont i bihålorna. Ingen skola imorgon heller alltså, wiho! Nej men, jag hade faktiskt räknat med att vara tillräckligt frisk för att kunna gå imorgon men nej nej. Idag har jag i alla fall pluggat lite, men tror jag använde hjärnan mer än vad den är van vid för sen fick jag gå och lägga mig i soffan i några timmar, helt jävla utslagen :o
Lyssnar just nu på vakker musik och tittar på regnskogs-bilder. Mår ganska bra..efter omständigheterna. Nej, nu ska jag se Sailor Moon, som jag alltid gör innan jag ska sova.
PossN

hahah

Kategori: kulit

explosions

Kategori: musique

Ingenting

Kategori: allting

Tja!
Som planerat så har jag inte gjort någonting idag. Det är faktiskt enda gången som faktiskt gör som planerat, när det handlar om ingenting alltså. Awesome! Väldigt nöjd faktiskt. Det höll på att spåra ur förut idag när jag nästan tänkte sätta mig och plugga, men jag lyckades hejda mig. Tur!
Ska försöka sova nu. Efter en lång dag med hårt chillande ska det bli skönt att få sova.
Heidå!

true

Kategori: words of wisdome

till kampo

Kategori: kulit

Kategori: musique

Mitt hjärta klarar snart inte mer. Fifan va fin han är!

ägd

Kategori: kulit

azum

Kategori: allting

Hei!
Har inte gjort ett skit idag, förutom druckit typ 40 koppar te. Så jävla lägligt att jag skulle bli sjuk nu, inte. Är astagg på att göra massa saker men det går inte naj! Pratar med Julia hela dagarna istället, mysigt ♥  Är verkligen glad för att jag har henne!
Åh, lyssnar på en jättefin låt just nu.. vill typ gråta lite, men nej det är jag för hård för! Jag är Iron-Woman.
Jojo, i alla fall så ska jag väl göra samma imorgon som idag, alltså ingenting. Kommer bli fint! Älskar att veta att alla andra är i skolan medan jag inte är det. Love it! Kommer väl antagligen blogga som en idiot eftersom jag inte har nåt annat att göra.
Hei med er!

Jag :D

HAHAHAHA

Kategori: kulit

Kategori: words of wisdome

Till Emmi

Kategori: kulit

true

Kategori: words of wisdome

Für immer verliere

Kategori: musique

Enda gången tyska är fint. Vill verkligen veta vad han sjunger..

HAHAHAHA

Kategori: allting

misty

Kategori: allting

Hei!
Har äntligen fått tillbaka motivationen, så nu kan jag börja ta tag i livet på riktigt. Ah eller, just nu ligger jag svettig och sjuk i soffan och är inte särskilt taggad på någonting, men det känns liksom som att dimman börjat lätta lite.

Restart

Kategori: allting

Ja jag gjorde en ny blogg igen, eheh.